AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine simit vermek

Kahve falında birine simit vermek

Kahve falında birine simit vermek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, bazı adımlar atacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında birine simit vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmazlıklar yaşansada, yolun sonunda uyumu yakalayabileceksiniz.

Kahve falında simit kırıntısı görmek dış ticarete atılacağına, küslerin ve dargınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında can simidi takmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine simit almak yüzünün gülmeye başlayacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işaret etmektedir.

Kahve falında simit görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, yetki ve söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında çekirdekli simit görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında küflü simit yemek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, o kişiye zararının dokunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kandil simidi yemek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simit aldığını görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir