AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz simit görmek

Kahve falında beyaz simit görmek

Kahve falında beyaz simit görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz simit gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Kahve falında beyaz simit görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit almak hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında simit almaya gitmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işarettir.

Kahve falında birine simit almak fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına işarettir.

Kahve falında simitçiden simit almak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında simit poğaça görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin simit dağıttığını görmek icat yapacağına, çok kolay bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında simit toplamak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sorunların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir