AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin simit verdiğini görmek

Kahve falında birinin simit verdiğini görmek

Kahve falında birinin simit verdiğini görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin simit verdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kırılmak istemiyorsanız, tam olarak neler olup bittiğini anlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında birinin simit verdiğini görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında simit verdiğini görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında taze sıcak simit görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında birine simit almak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık simit görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına yorulur.

Kahve falında köftelik simit görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simit çalmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında can simidi takmak hak yolundan ayrılmayacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir