AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit ekmek

Kahve falında simit ekmek

Kahve falında simit ekmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit ekmek gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında ekmek ve simit görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında simit ekmek görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek simit görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında simit ekmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında simit sattığını görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit yerken görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına alamet eder.

Kahve falında birine simit almak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında simit istemek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir