AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze sıcak simit görmek

Kahve falında taze sıcak simit görmek

Kahve falında taze sıcak simit görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, maddi gücünü yitireceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze sıcak simit gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Kahve falında taze sıcak simit görmek afiyette olacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine yorulur.

Kahve falında sıcak simit görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak simit yemek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak simit almak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze simit yemek büyük işlere girileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında taze simit görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze sıcak ekmek görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak taze ekmek görmek insanlardan takdir toplayacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir