AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit sattığını görmek

Kahve falında simit sattığını görmek

Kahve falında simit sattığını görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, maddi olarak büyüyeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simit sattığını gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak.

Kahve falında poğaça simit görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayat simit görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kandil simiti yemek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında can simidi takmak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit yerken görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına işarettir.

Kahve falında simit börek görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işarettir.

Kahve falında simit satmak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simitçiden simit almak çok büyük fırsatları kaçıracağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir