AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit yemek görmek

Kahve falında simit yemek görmek

Kahve falında simit yemek görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yeni bir yola gireceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin üretkenliğinizi azaltma riski var.

Kahve falında simit peynir yemek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalet eder.

Kahve falında simit yemek görmek çok doğru bir yol tutulacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında susamlı simit yemek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit almak ve yemek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak simit yemek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret eder.

Kahve falında simit alıp yemek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında peynirli simit yemek neşenin ve mutluluğun geleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalettir.

Kahve falında simit yemek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir