AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit istemek

Kahve falında simit istemek

Kahve falında simit istemek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulur.

Kahve falında simit istemek gördüyseniz:

  • Bazı huzursuzluklarınız varsa dile getirmeyin.

Kahve falında simit istemek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simit ekmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine işaret eder.

Kahve falında çok simit almak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işarettir.

Kahve falında denizde can simidi görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit alıp yemek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, komşular tarafından kötülenileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye simit vermek geri planda kalacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle simit yemek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simit toplamak kendisine olan güveninin azalacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir