AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini kör görmek

Kahve falında gözlerini kör görmek

Kahve falında gözlerini kör görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, keyfe kavuşacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini kör gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla sunacağınız şeyler var.

Kahve falında gözün kör olduğunu görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör gözlü birini görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalettir.

Kahve falında kör göz görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına delalettir.

Kahve falında tek gözü kör görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sorunlarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir