Kahve falında birini kör olarak görmek

Kahve falında birini kör olarak görmek çok başarılı olunacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yokluk içine düşeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında birini kör olarak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişilere gerçekçi yaklaşmanız daha mutlu olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında gözleri kör görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine işarettir.

Kahve falında kör kadın görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, endişelerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında gözleri kör birini görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini kör görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör kıza yardım etmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında kör ebe oynamak onunla iyi bir geçim içinde olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kör olduğunu görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ölü birini kör görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top