AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek börek görmek

Kahve falında ekmek börek görmek

Kahve falında ekmek börek görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, net bir bakış açısı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek börek gördüyseniz:

  • İşinizde alacağınız ani bir kararla yararlı ortaklıklara girebilirsiniz.

Kahve falında ekmek börek görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında börek ekmek görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve börek görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, yeni şeyler deneneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol böreği görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında börek ve baklava görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patatesli börek görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, işinde verimsiz olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birine börek vermek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında yufka böreği görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir