AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve börek görmek

Kahve falında ekmek ve börek görmek

Kahve falında ekmek ve börek görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, hasretliğin biteceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek ve börek gördüyseniz:

  • Veya başkalarının anlamsız gelen veya belirsizlik içeren tekliflerini önemsemeyebilirsiniz.

Kahve falında ekmek börek görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek ve börek görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında börek ekmek görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında sigara böreği yediğini görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına işaret eder.

Kahve falında börek paylaşmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında sütlü börek yapmak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında börek açmak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lor böreği yemek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, yenisinin başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir