AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek ve baklava görmek

Kahve falında börek ve baklava görmek

Kahve falında börek ve baklava görmek hastalıklarının azalacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, gelişeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, deyim yerindeyse elinin döneceğine tabir olunur.

Kahve falında börek ve baklava gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde hayatınızı geliştirebilecek veya konfor sağlayıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında baklava börek yapmak moral bozukluğu yaşanacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında baklava börek görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, vaaz ve nasihate alamet etmektedir.

Kahve falında baklava börek yemek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında börek ve baklava görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş baklava görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, koyu muhabbette kalacağına işarettir.

Kahve falında çeşit çeşit baklava görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz baklava yemek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında baklava hamuru açmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir