AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine börek vermek

Kahve falında ölmüş birine börek vermek

Kahve falında ölmüş birine börek vermek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, insanlarla iç içe olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine börek vermek gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Kahve falında sütlü börek yapmak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında fırında börek pişirmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında gül börek görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baklava börek görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında şekerli börek yemek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında laz böreği görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Kahve falında kızarmış börek görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ıspanak böreği yemek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir