AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka böreği görmek

Kahve falında yufka böreği görmek

Kahve falında yufka böreği görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yufka böreği gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın tekliflerini kabul etmemelisiniz.

Kahve falında yufkadan börek yaptığını görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka börek yapmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yufka börek yemek fakirlik ve yokluk göreceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işaret eder.

Kahve falında yufka böreği görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, yaşamına renk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böreklik yufka görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka börek görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yufkadan börek görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yufkadan börek yapmak ulvi kimse haline geleceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir