AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek ekmek görmek

Kahve falında börek ekmek görmek

Kahve falında börek ekmek görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet eder.

Kahve falında börek ekmek gördüyseniz:

  • Bireysel ihtiyaçlarınızı arkada bırakabilirsiniz.

Kahve falında börek ekmek görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sevdiklerini de koruyacağına yorulur.

Kahve falında ekmek ve börek görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek börek görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabaklı börek görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında börek sarmak uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında börek ve tatlı görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su böreği görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında börek hazırlamak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir