AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol böreği görmek

Kahve falında kol böreği görmek

Kahve falında kol böreği görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında kol böreği gördüyseniz:

  • Kendinizi kötü bir duruma düşürmemek veya imajınıza zarar vermemek için gayret göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında kol böreği görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol böreği yemek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sacda börek pişirmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işarettir.

Kahve falında bir tepsi börek görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında pasta börek görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında börek hazırlamak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, işlerinin başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ börek pişirmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında börek poğaça görmek iflasın eşiğine geleceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir