AnaSayfa / Genel / Kahve falında patatesli börek görmek

Kahve falında patatesli börek görmek

Kahve falında patatesli börek görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patatesli börek gördüyseniz:

  • Duygusal konular zamanınızı alıyor ya da sizi yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında patatesli börek görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine inanılır.

Kahve falında patates böreği görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates böreği yemek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında börek ekmek görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet eder.

Kahve falında sacda börek yapmak güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol böreği görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin börek yaptığını görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir