AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğin üzerine basmak

Kahve falında ekmeğin üzerine basmak

Kahve falında ekmeğin üzerine basmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına işarettir.

Kahve falında ekmeğin üzerine basmak gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin düzenlenmesi veya problemlerin giderilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında ekmeğe el basmak maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında ekmeğin üzerine basmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeğe basmak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek basmak hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında fareye basmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ayak basmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir