AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak basmak

Kahve falında ayak basmak

Kahve falında ayak basmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak basmak gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Kahve falında kuranı kerime ayak basmak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye tabir olunur.

Kahve falında ayak basmak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını boka basmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağa yalın ayak basmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağına basmak güç ve para kaybedeceğine, başarısının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ayağına basmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında aya ayak basmak evin kasasına giren gelirin artacağına, doğruluktan ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında kurana ayak basmak her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir