AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareye basmak

Kahve falında fareye basmak

Kahve falında fareye basmak iç dünyasının güzelleşeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, kırgınların barışacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında fareye basmak gördüyseniz:

  • Elde olmayan nedenler bazı alanlarda tutukluk yapmanıza sebep olabilir.

Kahve falında farenin kuyruğuna basmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında evi fare basmak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında fare ölüsüne basmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü fareye basmak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında fare üstüne basmak kişisel problemlerini çözeceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında farenin üstüne basmak kendisini eve kapatacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareye basmak stresten uzaklaşılacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında boşluğa basmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir