AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe el basmak

Kahve falında ekmeğe el basmak

Kahve falında ekmeğe el basmak aksiliklerin son bulacağına, adeta havalara uçacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe el basmak gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz kişinin ilgisini çekerek, onunla duygusal bir ilişki içine girebilirsiniz.

Kahve falında ekmeğe el basmak şan şöhret, itibar kazanacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ekmeğin üzerine basmak sıhhat kazanacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına yorulur.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek basmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine yorulur.

Kahve falında ekmeğe basmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında el basmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, haram mala delalettir.

Kahve falında kurana el basmak dinamik olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerime el basmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir