AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak

Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak

Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak hedeflerin gerçekleşeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, imkân sahibi olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya iş birliklerinde fayda elde edilebilmesi için sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor.

Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla kurana basmak yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi yanlışlıkla öldürmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla saç kesmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla köpek öldürmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla hayvan öldürmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir