AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe basmak

Kahve falında ekmeğe basmak

Kahve falında ekmeğe basmak maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, makamının ve ününün artacağına, rakipleri mağlup edeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ticarette ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeğe basmak gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya konular yaşam tarzınıza hitap etmiyor olabilir.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına yorulur.

Kahve falında ekmeğe basmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında ekmeğe el basmak fırsatların heba edileceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeğin üzerine basmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek basmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın gazına basmak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara basmak emeklerinin karşılığını bulacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı zile basmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir