AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek basmak

Kahve falında ekmek basmak

Kahve falında ekmek basmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çıkmaza gireceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek basmak gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

Kahve falında ekmeğe el basmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ekmeğin üzerine basmak ekonomik olarak kalkınacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek basmak bol nimete kavuşulacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğe basmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığın üzerine basmak ağız tadının kaçacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında frene basmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına işaret eder.

Kahve falında insan pisliğine basmak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bir uzmana başvurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir