AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü üstüne oturmak

Kahve falında ölü üstüne oturmak

Kahve falında ölü üstüne oturmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, şerefli bir hayat süreceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Herşey yoluna gireceği için çok fazla tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında ölü üstüne oturmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında sandık üstüne oturmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne oturmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan üstüne oturmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında tuvaletin üstüne oturmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında yılanın üstüne oturmak istediği projeleri yapamayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kanın üstüne oturmak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir