AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak

Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak

Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin üstüne oturmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın üstüne oturmak hakkını yedirtmeyeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne oturmak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında karın üstüne oturmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeğin üstüne oturmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağın üstüne oturmak malvarlığının artacağına, elde edilecek menfaatlere inanılır.

Kahve falında yumurtanın üstüne oturmak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, özel hayatında sessizleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir