AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, durumun değişmesine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dizlerinin üstüne düşmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diz çöküp oturmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diz dize oturmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına tabir olunur.

Kahve falında diz üstü oturmak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizlerinin tutmadığını görmek güzel günler için çalışılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında diz boyu kar görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dizlerini dövmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir