AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin üstüne oturmak

Kahve falında köpeğin üstüne oturmak

Kahve falında köpeğin üstüne oturmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, saygı göreceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak haberlere veya bilgilere göre hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında köpeğin üstüne oturmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, gerginliğin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bokun üstüne oturmak başarısızlığa düşüleceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kanın üstüne oturmak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranın üstüne oturmak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında taş üstüne oturmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan üstüne oturmak tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir