AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanın üstüne oturmak

Kahve falında kanın üstüne oturmak

Kahve falında kanın üstüne oturmak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yüksek diploma alacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Yaklaşan büyük değişiklikler yüzünü göstermeye başlıyor.

Kahve falında kanın üstüne oturmak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin üstüne oturmak onu uyaracağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Kahve falında yumurtanın üstüne oturmak sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, müşterilerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalettir.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına delalettir.

Kahve falında kuranın üstüne oturmak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bokun üstüne oturmak üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kişinin her türlü zenginliğine işarettir.

Kahve falında yumurta üstüne oturmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir