AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığın üstüne basmak

Kahve falında balığın üstüne basmak

Kahve falında balığın üstüne basmak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine inanılır.

Kahve falında balığın üstüne basmak gördüyseniz:

  • Herkes bir sonraki adımınızı merak edebilir.

Kahve falında balığın üstüne basmak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalettir.

Kahve falında farenin üstüne basmak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine delalet eder.

Kahve falında yılanların üstüne basmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı üstüne basmak dinine bağlı kalacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işaret eder.

Kahve falında civcivin üstüne basmak hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsahın üstüne basmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında ölünün üstüne basmak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne basmak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, dualarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir