AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarların üstüne basmak

Kahve falında mezarların üstüne basmak

Kahve falında mezarların üstüne basmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, maddi kayıpların olacağına, düzenin bozulacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalet eder.

Kahve falında mezarların üstüne basmak gördüyseniz:

  • Hangi konuların nasıl ilerleyeceği konusunda kafanızda net fikirleriniz oluşabilir ya da var.

Kahve falında mezarın üstüne basmak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine delalet eder.

Kahve falında mezar üstüne basmak ününü ülke dışına taşıyacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarların üstüne basmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, ayrılanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamurun üstüne basmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balığın üstüne basmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın üstüne basmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir