AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği bıçakla kesmek

Kahve falında ekmeği bıçakla kesmek

Kahve falında ekmeği bıçakla kesmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeği bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Karmaşık görünen bir iş, gayrimenkullerle ilgili ya da ailesel bir konu netlik kazanabilir.

Kahve falında bıçakla ekmek kesmek yeni işlere atılacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeği bıçakla kesmek dileklerin kabul olacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla saç kesmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla yılan kesmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla et kesmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla odun kesmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla peynir kesmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir