AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla ekmek kesmek

Kahve falında bıçakla ekmek kesmek

Kahve falında bıçakla ekmek kesmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, çok başarılı olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla ekmek kesmek gördüyseniz:

  • Size ilham veren veya cesaretlendiren kişilerle iş birliği yapabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında bıçakla ekmek kesmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ekmeği bıçakla kesmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla bir şeyler kesmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, aile hayatının hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla saç kesmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek huzurunun bozulacağına, güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla balık kesmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, girdiği işleri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla birini kesmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir