AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu bıçakla kesmek

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek haklılığının anlaşılacağına, kimden akıl soracağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Kahve falında bıçakla kolunu kesmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek büyük borçlara girmeyeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalettir.

Kahve falında kolundan bıçaklanmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında koldan bıçaklanmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunun bıçaklandığını görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kolundan bıçaklandığını görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir