AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla saç kesmek

Kahve falında bıçakla saç kesmek

Kahve falında bıçakla saç kesmek heveslerinin biteceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla saç kesmek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere göre analizler yapabilirsiniz.

Kahve falında saçı bıçakla kesmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla saç kesmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını bıçakla kesmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla saçını kesmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla ağaç kesmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kötü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir