AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla et kesmek

Kahve falında bıçakla et kesmek

Kahve falında bıçakla et kesmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla et kesmek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz.

Kahve falında bıçakla et kesmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla elini kesmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında insanı bıçakla kesmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini bıçakla kesmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine inanılır.

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla kendini kesmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla kafa kesmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir