AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla peynir kesmek

Kahve falında bıçakla peynir kesmek

Kahve falında bıçakla peynir kesmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, çok büyük adımlar atacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla peynir kesmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Kahve falında bıçakla peynir kesmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşar peyniri kesmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet etmektedir.

Kahve falında peynir kesmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz peynir kesmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla halı kesmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini bıçakla kesmek fırsatların elden kaçırılacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla soğan kesmek neşe içinde olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla parmak kesmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir