AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe yemin etmek

Kahve falında ekmeğe yemin etmek

Kahve falında ekmeğe yemin etmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, çevrenizden takdir görmeye, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yemin etmek gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz, gerçekten, fazlasıyla parlak olabilir.

Kahve falında ekmek üzerine yemin etmek yeni bir semte taşınılacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yemin etmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran üzerine yemin etmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranın üstüne yemin etmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine yemin ettirmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yeminini bozduğunu görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemin töreni görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir