AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeminini bozduğunu görmek

Kahve falında yeminini bozduğunu görmek

Kahve falında yeminini bozduğunu görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeminini bozduğunu gördüyseniz:

  • Münakaşalarınızın başlıca sebebi, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.

Kahve falında yemin bozmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeminini bozduğunu görmek ekmeğine leke süreceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeminini bozmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine yorulur.

Kahve falında yeminli mali müşavir görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yanlış bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında büyük yemin etmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemin töreni görmek rahata kavuşacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalandan yemin etmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran üstüne yemin etmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir