AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran üzerine yemin etmek

Kahve falında kuran üzerine yemin etmek

Kahve falında kuran üzerine yemin etmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kuran üzerine yemin etmek gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran üzerine yemin etmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında kurana yemin ettirmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran üstüne yemin etmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurana el basarak yemin etmek yüksek moralli olacağına, parasız kalacağına işaret eder.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kuranın üzerine yemin etmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kazancını artıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir