AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemin töreni görmek

Kahve falında yemin töreni görmek

Kahve falında yemin töreni görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet eder.

Kahve falında yemin töreni gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Kahve falında asker yemin töreni görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemin töreni görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeminli mali müşavir görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında yemin edildiğini görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında birine yemin ettirmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeminini bozduğunu görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yalandan yemin etmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kuranın üstüne yemin etmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir