AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yemin ettirmek

Kahve falında birine yemin ettirmek

Kahve falında birine yemin ettirmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine yemin ettirmek gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya şikayetleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kurana yemin ettirmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin yemin ettiğini görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında yemin edildiğini görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birine yemin ettirmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalet eder.

Kahve falında kuran üzerine yemin etmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerime yemin etmek aklına giren şeytana uyacağına, fırsatların elden kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında kuranla yemin etmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir