AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurana el basmak yemin etmek

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek gözyaşının dineceğine, rahatsızlık duyulacağına, kazancının günden güne azalacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda şüpheleriniz olsa da, yüzünüzdeki gülümsemeyi korumak zorunda olabilirsiniz.

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek kendini çok iyi hissedeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurana el basarak yemin etmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerime yemin etmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurana yemin ettirmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran üzerine yemin etmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranın üstüne yemin etmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir