AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranın üstüne yemin etmek

Kahve falında kuranın üstüne yemin etmek

Kahve falında kuranın üstüne yemin etmek sonunda maddi zarara gireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, insanlara iş öğreteceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kuranın üstüne yemin etmek gördüyseniz:

  • Telefon numaralarınızı veya bilgisayar dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardır.

Kahve falında kuranın üstüne yemin etmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine delalettir.

Kahve falında kuran üstüne yemin etmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran üzerine yemin etmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında kurana yemin ettirmek sorunlarını teker teker aşacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek herkesin şaşırtılacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranla yemin etmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kuranın üzerine yemin etmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir