AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek üzerine yemin etmek

Kahve falında ekmek üzerine yemin etmek

Kahve falında ekmek üzerine yemin etmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek üzerine yemin etmek gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizin için özel bir kişiyle yapacağınız planlar duygusal anlamda ilişkiyi derinleştirebilir.

Kahve falında ekmeğe yemin etmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek üzerine yemin etmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yemin ettiğini görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurana el basarak yemin etmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranla yemin etmek daha iyi anlaşır olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında asker yemin töreni görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemin edildiğini görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kuran üzerine yemin etmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir