AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerime el basmak

Kahve falında kuranı kerime el basmak

Kahve falında kuranı kerime el basmak kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, evlenme yolunda adım atacağına, kazancın yetmez olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerime el basmak gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında kuranı kerime el basmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerime basmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine delalettir.

Kahve falında kuranı kerime ayak basmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerime dokunmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerime sarılmak eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerime bakmak yeni iş kollarına girileceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerime yemin etmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında ayeti kerime görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir