AnaSayfa / Genel / Kahve falında el basmak

Kahve falında el basmak

Kahve falında el basmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el basmak gördüyseniz:

  • Olayların akışı mahçup duruma düşmenize sebep olabilir.

Kahve falında kuranı kerime el basmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el basmak bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe el basmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine işaret eder.

Kahve falında birinin eline basmak kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına işarettir.

Kahve falında kurana el basmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evini sel basmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, büyük atılımların yapılacağına yorulur.

Kahve falında süte basmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir