AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurana el basmak

Kahve falında kurana el basmak

Kahve falında kurana el basmak yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurana el basmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya hızınızda değişiklik yapmanız özel hayatınızı veya iş yaşamınızı daha iyi yorumlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kuranı kerime el basmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine yorulur.

Kahve falında kurana el basmak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işarettir.

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerime basmak biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerime ayak basmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne basmak eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla kurana basmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında kurana ayak basmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, hastaysa şifa bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir