AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı zile basmak

Kahve falında kapı zile basmak

Kahve falında kapı zile basmak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı zile basmak gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Kahve falında kapı ziline basmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı zile basmak zorlukların artacağına, bereket ve zenginlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ev ziline basmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı zili görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı zili sesi duymak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı zili çalmak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı zilini çalmak masa başı bir işe girileceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir